Julia F: LAPSIMESSUT '16

lauantai 16. huhtikuuta 2016

LAPSIMESSUT '16

Huhhuh mikä päivä takana,  tai oikeastaan viikko! Me päästiin sittenkin tänään menemään lapsimessuille ja voitte varmaan arvata sen hulinan siellä. Mä en itseasiassa ostanut sieltä mitään, pari juttua oli mielessä mitkä olisin halunnut ostaa mutta niitä ei nyt sitten löytynyt joten pitää käydä ostamassa ne sitten muualta. Hugon mielestä kivointa oli tietysti poliisiauto ja paloauto, sekä Limpun kanssa pelleily ja juokseminen.... heh. Messuilujen jälkeen käytiin vielä syömässä Lauran perheen kanssa ennen kuin he suuntasivat takas kotikonnuille.


 Vaikka messuilla olikin vaikka mitä ihanaa, ja olisin voinut ostaa vaikka mitä kivaa sieltä, onnistuin kuitenkin tosiaan olla ostamatta mitään. Me ei oikeastaan juuri mitään tällä hetkellä tarvita, ja ne pari juttua mitkä pitäisi ostaa ei valitettavasti löytynyt messuilta. Mä odotin hirveesti crocsin pistettä - aikaisemmnhan sellainen on ollut, mutta jostain syystä sitä ei tänä vuonna messuilta löytynyt ollenkaan. Ja ensi vuonna mä haluan kyllä toisen aikuisen mukaan niin pystyy ite vähän rauhassa kattelemaan kaikkia juttuja! Nyt oli vähän haasteellista juosta yhden kolmevuotiaan perässä vähän väliä tai yrittää pujotella rattaiden kanssa siellä ihmispaljoudessa. Mutta oli kyllä ihanaa nähdä tuon pienen riemu kun pääsi ihka oikean paloauton kyytiin! ♥





Hugolle iski myös tällä viikolla vatsatauti, mutta onneksi se ei kauaa kestänyt, vaikka veikin mehut meiltä kummaltakin aikalailla. Innolla tässä ollaankin odoteltu milloin tauti muhunkin iskee, mutta näyttäispä siltä että mä säästyin tällä kertaa siltä! Vaikka toi tauti nyt veikin voimat, niin oon kyllä nyt muutenkin ihmetellyt et miten oon niin helvetin väsynyt kokoajan - siis tuntuu ettei iltasinkaan jaksa mitään tehdä (kuten ootte varmaan huomannutkin) ja vaikka nukunkin niin ei auta siihen väsymykseen. Luulis olevan just toistepäi kun kevätkin tullut! Ihme väsymys kyllä..


 Väsymyksestä puheenollen.. mun on pakko lähtee nyt nukkumaan, nukahdan kohta taas tähän koneelle! Hyvää yötä, palaillaan huomenna! ♥ Muistakaahan seurata meitä snäpissä sukliss , sinne päivittelin päivittäin juttuja! Olitteko te tänä vuonna Lapsimessuilla? Oliko teillä jotain mitä jäitte sinne kaipaamaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3