Julia F: Viikon startti @Silja Europa

torstai 17. maaliskuuta 2016

Viikon startti @Silja Europa

Siinä vaiheessa kun havahdut siihen, että nukut istualtaan sohvalla kone sylissä, olisi ehkä hyvä aika siirtyä sänkyyn nukkumaan. Vaikkei siellä ollutkaan lakanoita, ja olet niin väsynyt ettet kertakaikkiaan jaksa niitä ruveta edes laittamaan sänkyyn. Hups. Näinhän mulle kävi siis eilen, ja kirjoittelut jäi kirjoittamatta ja oma sänky voitti - ja arvatkaapa, vieläkin väsyttää! Onneksi ulkona paistaa aurinko niin se vähän piristää!

Tarkoitus oli siis eilen kirjoitella hieman maanantaista, joka oli hieman erilaisempi viikon aloitus kuin yleensä, mutta en valita - harvemmin sitä tulee skumpalla viikkoa startattua! Pääsin siis ihanan Essin mukana tutustumaan Silja Europa laivaan, jota oli nyt kovasti uudistettu.


Kokoonnuttiin siis ensin satamassa porukalla, josta siirryimme suoraan laivaan herkuttelemaan ihanalla aamupalalla. Ei vois kyllä parempaa starttia päivälle olla! Me nautittiin Essin kanssa aamupalasta kyllä täysin rinnoin, ja aamupalalta lähdettiinkin mahat pullottaen kiertelemään laivaa. Mä en oo tainnutkaan koskaan aikaisemmin käydä kyseisellä laivalla, joten mun oli vähän hankala verrata miten laiva oli muuttunut, mutta sisustus oli kuulemma aikalailla laitettu uusiksi! Lattiamattoja sekä listoja sun muita oli vaihdettu, hyteistä tekstiilit uusiksi - ja tais koko laiva olla kokenut aikalailla muutoksia, uusia ravintoloitakin oli tulossa!


Oli jännä huomata miten noi kaikki laivat on ihan erilaisia, niin sisustukseltaan kuin tarjonnaltaankin! Sisustus on varmasti se juttu mihin ihmiset ekana kiinnittää laivalle mennessä huomiota, mutta kyllä tuo taxfree oli musta aika upea! Ihanan tilava ja avara, ja jotenkin hirmu selkeä verrattuna joihinkin muihin taxfree-kauppoihin.



Päästiin nyt myös tutustumaan laivaan vähän erilailla mitä siellä yleensä tulee pyörittyä, käytiin pyörähtämässä erilaisissa kokoustiloissa, kurkkaamassa spa osasto sekä lasten leikkipaikka, ihastelemassa sviittiä ja katsastamassa myös teatteri - sekä paljon muuta! Mä voin kyllä ihan rehellisesti myöntää, ettei mulla aikaisemmin ollut hajuakaan mitä kaikkea sieltä laivalta oikein löytyykään niiden tuttujen ja turvallisten juttujen lisäksi, tiesittekö esim että siellä oli myös kampaamo/parturi?



Me Essin kanssa nautittiin kyllä reissusta, ja kyllähän se taas tuota risteilykuumetta lisäsi - onneksi mä lähenkin jo itseasiassa ens viikon lopulla pyörähtää risteilyllä, joten enää ei kauaa pidä jaksaa odotella! Ootteko te käynyt paljon risteilyillä? Löytyykö lempparilaivaa ? :)


2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan menossa tänään risteilylle! Jeei! Haha :D ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla unohtunu kokonaan vastata :D Oliko kivaa<3 ?

      Poista

Kiitos kommentistasi <3