Julia F: PÄÄSIÄISPUPU

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

PÄÄSIÄISPUPU

 Viikonlopun ainoa vapaa päivä, vaikkei kyllä yhtään olekaan tullut huilittua, hah! Aamulla piti herätä jo aikaseen, että kerettiin kaverille virpomaan ja jäätiinkin sinne muutamaksi tunniksi hengailemaan - ei oltu nimittäi nähty piitkään aikaan, jotenkin ei vaan ikinä saa aikaseksi, vaikka pitäiskin. Hugo oli tietysti ihan onnessaan kun pääsi virpomaan, ja hienosti osasikin koko lorun ulkoa vaikka vähän jännittikin. Kuten allaolevista kuvistakin huomaa, Hugo halusi olla pupu. Meillä ei oikein mitään sopivaa asua ollut joten äitin toppi sai kelvata - ja se olikin pojan mielestä hieno pupu asu ♥ Ekan paikan jälkeen, hän kuitenkin halusikin olla sitten kissa joten asu vähän muuttui sitten, siitä ei kylläkään ole yhtän kuvaa, mutta oikein söpö kissakin tuo pieni oli!

Musta on tosi hassua kun nykyään toi virpominen on vähän jäänyt, musta se oli ainakin ihan huippua pienenä ja haluan mun lapsen/lapsien saavan kokea sen, ja kyllä musta olis ihanaa kun meillekin tulisi pikku virpojia virpomaan ♥ Me saatiin Hugon kanssa virpoa kolmessa paikassa, kaksi niistä oli ennalta sovittuja - ja kiitos heille, lapsi tuli maailman onnellisimmaksi ja kuinka ylpee tuo pieni olikaan saamistaan palkoista! Arvaattekin varmaan, että tänään on aika monet suklaamunat tullut syötyä..


Me lähdettiin vielä virpomisten jälkeen kiireellä Ikeaan tyttöjen kanssa, ja vihdoin sain raahattua sieltä kotiin semmosen naulakkosydeemin mikä on pitänyt ostaa jo kauan aikaa. Sokerihumala + väsynyt lapsi + ikea + äitillä muutenkin hermot kireellä, ei kylläkään ehkä ollut mikään paras kombo, mutta hengissä selvittiin kuitenkin kotiin asti!
Vaikka meillä olikin oikein ihana vapaapäivä, niin kyllä kelpais nyt sellanen kunnon löhöilypäiväkin tähän väliin. Mut kohta onneksi on pääsiäisvapaat (tosin sillonkin on vaikka mitä tekemistä :D), mut josko sitä sillon kerkeis vaikka nukkua vähän enempi.. toivotaan haha! Nyt unten maille ♥




Kattokaa mikä söpöläinen ♥♥

2 kommenttia:

  1. voi miten ihana!! Meillä täällä Satakunnassa ei oo tapana virpoa, tai en ainakaan oo itse törmännyt ikinä virpojiin, vähän sääli sinänsä.. mutta onneks sentään nuutinpäivänä lapset voi pukeutua ja lähteä karkin kerjuulle :)
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki! :) Aijjaa, ompa outoa - ja harmi! Musta on ihana ku lapsia käy virpomassa ja muistan itekki miten kivaa oli pienempänä käydä virpomassa! :D Hei mä en oo tommosesta ees tiennykkää!! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3