Julia F: SPECTACLES OF TIME !

maanantai 8. toukokuuta 2017

SPECTACLES OF TIME !

Yhteistyössä Instrumentarium



Mainitsinkin jo aikaisemmin osallistuneeni Blogger’s Inspiration Dayhin muutama viikko takaperin. Instrumentarium oli yksi suosikkipisteeni tänäkin vuonna, niinkuin aikaisempinakin vuosina. Instrulla oli tämä vuonna ihanan pirteä ja värikäs piste, jossa pääsi tutustumaan uuteen Heritagen kehysmallistoon. Harvoin sitä tulee ihan vain muuten vaan lähdettyä johonkin silmälasiliikkeeseen hassuttelemaan, mallailemaan ja pelleillemään eri kehyksillä, mutta kyllä näköjään kannattaisi! Eihän sitä muuten tiedä mitkä lasit itselle sopis.


Heritage on italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, jonka kehykset eivät koskaan mene pois muodista! Nimittäin se edustaa ajatonta tyylikkyyttä ja brändin perustana onkin aito käsityötaito, ainutlaatuiset yksityiskohdat sekä tekninen viimeistely. Itseltänihän löytyy myös yhdet Heritagen silmälasit, vaikka lasit nyt ovatkin jo pari vuotta vanhat - tykkään mä niistä edelleen ihan yhtä paljon kuin hankkiessani ne! Pisteellä päästiin ihastelemaan vanhoja klassikkolaseja, sillä tapahtumassa oli esillä Heritagen Spectacles of time - mallisto, joka on saanut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä.


Me oltiin aika isolla porukalla liikkeellä, mutta jakauduttiin ja mentiin osissa käymään Instumentariumin pisteellä, niin ei tarvinnut raahata kaikkia tavaroita mukana ja saatiin pitää istumapaikkamme, haha! Klaran kanssa mentiin sitten kahdestaan ihastelemaan kehyksiä ja saatiinkin valittua sieltä pienen mietiskelyn jälkeen omat lempparimme. Mä valitsin 1950 - luvun henkiset aurinkolasit, kiinnitin nimittäin heti huomiota kehyksien kissamaisuuteen - itseasiassa mun omat silmälasini henkivät myös samaa vuosikymmentä, niissäkin on tuo kissamainen vivahde. Käykää kurkkaamassa myös tuo alla oleva video missä bloggaajat pääsivät hassuttelemaan erilaisilla kehyksillä ja asusteilla!

Kaikki postauksen kuvat sekä video Sanni Riihimäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3