Julia F: XMAX 2016

perjantai 30. joulukuuta 2016

XMAX 2016

Hienosti piti tulla teille piparireseptiä jakamaan ennen joulua, mutta nythän onkin jo melkein uus vuos, eikä resepti oo vieläkään täällä blogissa, hups. No ehkä ens vuonna sitten, haha! Oli niin kiire ennen joulua, että ei vaan aikaa jäänyt edes avata konetta - hyvä kun nukkua kerkes, ja sit tässä on ollu vähän kaikennäköstä muuta mietittävää (jälleen kerran), ettei blogille oo jäänyt aikaa.


Mutta mites teidän joulut meni? Meillä oli kyllä ihana jouluaatto Hugon ja mun siskon kanssa! Nukuttiin Hugon kanssa pitkään, syötiin puuroa, katottiin joulupukin kuumaalinjaa, vedettiin joulupaidat päälle ja kuunneltin joululauluja. Hugo meni käymään isänsä kanssa kaupassa ja sillä välin oli sitten pukki tuonut lahjat kuusen alle - ja voi sitä pojan riemua kun tuli kotiin ja näki kaikki lahjat kuusen alla! Harmitteli kun ei pukkia kerennyt nähdä, mutta toivottavasti ensi vuonna sitten. Paketeista paljastukin Hugolle ihania juttuja, ja tontut olivat tienneet pukille kertoa myös paljon mitä äiti toivo pojalle. Hugon paketeista paljastui parit pussilakanat, sähköhammasharja, pari peliä, vähän vaatetta ja hirveesti tietysti leluja. Ja arvatkaa mitä mun paketeista paljastu? Palapelejä! Hahah, kelatkaa että ostin itelleni joululahjaksi palapelejä... Okei, sain mä pari muutaki pakettia kyllä, että en mä ihan niin säälittävä kuitenkaan oo ;)


Nyt pakko mennä nukkumaan, että jaksaa viikonloppuna juhlia uutta vuotta! Mitä uuden vuoden suunnitelmia teillä muuten on? :) Mulla on vapaa viikonloppu, kun Hugo menee isällee viikonlopuksi, joten tänä vuonna vuosi vaihtuu railakkaissa tunnelmissa - ainakin toivottavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3