Julia F: LAIVALLA

tiistai 29. maaliskuuta 2016

LAIVALLA



Heippa taas! ♥ Täällä ollaan pikkuhiljaa palauduttu pääsiäisestä - ja täytyy sanoa, että rankka viikonoppu kyllä olikin, haha. Meillä oli tosiaan lauantaina mammaporukalla lasten pääsiäiskemut meillä, joihin juoksin suoraan töistä. Ja sunnuntaina lähdettiin Idan kanssa laivalle, ja eilen ilta menikin sitten parveketta tyhjentäessä, meillä kun alkaa julkisivuremontti....

Aattelin pikaseen tulla teille nyt tässä välissä vähän kirjoittelemaan, kun on aikaa. Hugon vein siis jo päiväkotiin (päiväuniaika) ja ite valmistaudun pikkuhiljaa lähtemään iltavuoroon. Muutama päivä enää nykyisessä työssä ja perjantaina onkin eka päivä uudessa työpaikassa, josta oon samaan aikaa tosi innoissani että myöskin hieman jännittynyt. Mutta joo, paljoa ei kameraa tullut kannettua mukana tuolla laivalla (lue: ollenkaan), joten kuvasaldo jäi muutamaan hytissä otettuun! Snapchatissa ja intagrammissa mut löytää nimimerkillä @sukliss - kannattaa seurata sieläkin :)



Meidän laivareissu oli kyllä hauska, mutta seuraavalla kerralla lähdetään kuitenkin isommalla porukalla! Tai siis pitihän meidän nytkin lähteä niin, että hytti olisi ollut täysi, mutta tuli vähän muuttujia matkaan ja lähdettiin sitten kahdestaan. Syötiin, juotiin, tanssittiin ja naurettiin posket kipeiksi. Mentiin kuitenkin aika aikasin jo nukkumaan, kumpaakin väsytti ja mulla meni vähä fiilikset bailaamiseen, mutta saatiimpa nukuttua kunnolla :) Niin ja koska kuitenkin oli pääsiäinen, toi joku jäbä mulle kindermunan, haha! Käyttekö te usein risteilyillä? Mä en malta oottaa ens reissua ♥ !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3